Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دریافتی روز سه‌شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی صداوسیمای مرکز فارس، سید امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی در دیدار با مدیر کل صدا و سیمای فارس بیان کرد: استان فارس که دلاورمردانی همچون شهید عباس دوران را در خود پرورش داده است، می‌تواند با تولید سریال در باره این شهید و سریال‌های مشابه، به‌خوبی نقش تعیین‌کننده فارس را در سال‌های دفاع مقدس به تصویر کشد و قهرمانان ملی را به نسل جوان کشور معرفی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل صدا و سیمای فارس نیز در این دیدار با اشاره به اینکه این استان از ظرفیت‌های بسیاری برای ساخت سریال و فیلم سینمایی با سوژه‌های ملی و حتی بین‌المللی برخوردار است، اظهار داشت: برنامه‌ریزی برای تولید سریال حضرت احمدبن‌موسی (ع) با مشارکت دستگاه‌های فرهنگی و همکاری تولیت آستان احمدی و محمدی (ع) از چهار سال پیش آغاز شد.

محمد تقی سهرابی افزود: متاسفانه این سریال‌ به دلیل مشکلات مالی، پیشرفت شایان توجهی نداشته است و صدا و سیمای فارس در تلاش است زمینه را برای ساخت این سریال فراهم سازد.

وی، با اشاره به جان‌فشانی‌ها و رشادت‌های سرافرازان استان فارس در دفاع مقدس گفت: ساخت سریال شهید عباس دوران نیز در دستور کار صدا و سیمای فارس قرار گرفته است که در این زمینه ارتش جمهوری اسلامی ایران، استانداری فارس و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، این سازمان را یاری خواهند کرد.

مدیرکل صدا و سیمای فارس اظهار داشت: با وجود این، برای به ثمر نشستن این مهم نیازمند حمایت سایر مسوولان از جمله مجلس شورای اسلامی هستیم.

سهرابی اضافه کرد: سریال شهید دوران از مجموعه‌های ارزشمندی است که با هدف نشر ارزش‌های دفاع مقدس به عنوان یک رسالت و وظیفه ملی در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: صدا و سیمای مرکز فارس برای ساخت آثار فاخر به‌منظور معرفی هر چه بهتر شخصیت‌های دینی، علمی و فرهیخته فارس تلاش خواهد کرد و انتظار می‌رود مسوولان نیز با حمایت‌های خود این مرکز را یاری دهند.

حضرت سید امیر احمد(ع) ملقب به شاهچراغ و سیدالسادات الاعاظم، فرزند بزرگوار امام موسی کاظم(ع) و برادر بزرگ امام رضا (ع) است.

شهید عباس دوران در بیستم مهرماه سال ۱۳۲۹خورشیدی در شیراز تولد یافت. وی سال ۱۳۴۸ موفق به اخذ مدرک دیپلم طبیعی از دبیرستان سلطانی شیراز شد و در همین سال به استخدام فرماندهی مرکز آموزش هوایی در آمد. او در سال ۱۳۴۹ به دانشکده خلبانی نیروی هوایی راه یافت و پس از گذراندن دوران مقدماتی پرواز در ایران، در سال ۱۳۵۱ برای تکمیل دوره خلبانی به آمریکا رفت. وی ابتدا در پایگاه لکلند دوره تکمیلی زبان انگلیسی را طی کرد و سپس در پایگاه کلمبوس در ایالت می سی سی پی موفق به آموختن مهارت خلبانی و پرواز با هواپیماهای بونانزا، تی ۴۱ و تی ۳۷ شد.

عباس دوران پس از دریافت نشان خلبانی در سال ۱۳۵۲ به ایران بازگشت. وی با شروع جنگ تحمیلی سر از پا نشناخته به دفاع از کیان جمهوری اسلامی پرداخت و با دهها سورتی پرواز جنگی در طول عمر کوتاه اما پُر بارش، یکی از قهرمانان دفاع مقدس شناخته شد.

خلبان شهید عباس دوران، سی‌ام تیرماه سال ۱۳۶۱ پس از بمباران پالایشگاه بغداد، هواپیمای خود را که آتش گرفته بود به هتل محل برگزاری اجلاس سران غیرمتعهدها کوبید و با شهادت خود، کاری کرد که اجلاس سران غیرمتعهدها به علت فقدان امنیت در بغداد برگزار نشد.

پیکر پاک شهید عباس دوران به همراه ۵۷۰ شهید دیگر در روز دوم امردادماه ۱۳۸۱ به میهن بازگشت و در شیراز به خاک سپرده شد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی دفاع مقدس سریال سید امیرحسین قاضی ‌زاده هاشمی شیراز فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی دفاع مقدس سریال مجلس شورای اسلامی دفاع مقدس سریال شیراز فارس اخبار کنکور صدا و سیمای فارس شهید عباس دوران دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۴۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش جامعه کارگری در دوران دفاع مقدس بسیار پررنگ بوده است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد جلایی بعد از ظهر چهارشنبه در نشستی با جمعی از تشکل‌های کارگری استان همزمان با هفته کار و کارگر با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه اگر حال جامعه کارگری خوب باشد حال بیش از نیمی از جامعه خوب خواهد بود، اظهار کرد: ما در قبال مشکلات و دغدغه‌های کارگری علاوه بر وظیفه اداری، وظیفه انسانی و شرعی داریم.

وی با تاکید بر اینکه حرف جامعه کارگری با هر گرایش و سلیقه‌ای باید شنیده شود، تصریح کرد: جامعه کارگری در انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس، نقش بسزایی و پررنگ داشته است و طیف وسیعی از جامعه ایثارگران متعلق به قشر کارگری است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان با اشاره به نقش اساسی جامعه کارگری در تحولات و رویدادهای سیاسی و اجتماعی، بر لزوم پیگیری مطالبات معیشتی و مشکلات امنیت شغلی و درمانی کارگران و بازنشستگان تأمین اجتماعی تاکید کرد.

گفتنی است در ابتدای این نشست هر یک از نمایندگان تشکل‌های کارگری به بیان مسائل و مشکلات جامعه کارگری پرداختند.

امنیت شغلی، وضعیت معیشتی و درمانی کارگران، مشکلات بیمه‌ای و امور بازنشستگان تأمین اجتماعی از جمله مسائلی بود که در این نشست مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6094482

دیگر خبرها

  • وداع با جانباز و آزاده سرافراز دوران دفاع مقدس
  • میزبانی دانشگاه قم از یک لاله‌ گمنام دفاع مقدس
  • گناوه میزبان شهید دوران دفاع مقدس خواهد بود
  • نقش جامعه کارگری در دوران دفاع مقدس بسیار پررنگ بوده است
  • ۷۵۰ شهید دفاع مقدس تک فرزند خانواده بودند
  • جامعه امروز ما نیاز به تفکر معلمان شهید دارد
  • هویت ۲ شهید دوران دفاع مقدس در البرز شناسایی شد
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • درخشش در سومین جشنواره ملی افتخار من
  • برگزاری آیین نقد کتاب لبخند آفتابی